Επιστροφή σε ρυθμό προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το ρεπό που είχαν από τον Γιάννη Πετράκη από Σάββατο απόγευμα ως Κυριακή. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με το προπονητικό επιτελείο να ρίχνει το περισσότερο βάρος (στην πρωινή) στο επιθετικό transition.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην επιθετική και αμυντική τακτική σε υποομάδες, και έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα. Στο τέλος ορισμένοι έμειναν για σουτ και σέντρες, ενώ ο κ. Πετράκης έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Νικολιά.

Για τη διευκόλυνση των προπονήσεων, σήμερα συμμετείχε και ο Βακαλόπουλος, τερματοφύλακας από την Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ όταν μείνει ελεύθερος ο Βενετικίδης από την Βέροια, οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα Κ-20. Αυτό σημαίνει ότι το ψάξιμο για λύση πίσω από τον Βελλίδη θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, για αύριο Τρίτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις (08:00 και 19:00), ενώ το ταξίδι για την Λάρισα θα γίνει την Τετάρτη αυθημερόν. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3