image description

Σε μια νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εντάσσοντας στο δυναμικό της την Άννα Τάσση της ΦΕ Ιωαννίνων.

Η 19χρονη αθλήτρια διακρίνεται για την αγωνιστικότητά της και μπορεί να ανταποκριθεί επιθετικά σε όλες τις θέσεις δίνοντας στον προπονητή αρκετές λύσεις . Θα ενισχύσει επίσης την ομάδα νεανίδων του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Η Άννα Τάσση μιλώντας στο site του συλλόγου τόνισε:

” Είμαι χαρούμενη γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα με υπέροχο φίλαθλο κόσμο, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα και φυσικά τα Γιάννενα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αποτελεί για μένα πρόκληση το γεγονός της κατηγορίας και θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά, αλλά και υγιή ανταγωνισμό, να διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΓΑΣ για τη πρότασή τους αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους καθ΄όλη τη διάρκεια των συζητήσεων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΦΕ Ιωαννίνων γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω το άθλημα που αγαπάω και να κάνω ένα άλμα παραπάνω παίζοντας σε μια ομάδα με αρκετές απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου θα πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση του ΓΑΣ θα μας θέσει. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλη την ομάδα με πολλές επιτυχίες”.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την συνεργασία που είχαν σε όλη τη διάρκεια των συζητήσεων και καλωσορίζει την αθλήτρια Άννα Τάσση στο δυναμικό της γυναικείας της ομάδας.