image description

Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή , Σταύρο Βίτσιο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Βίτσιος Σταύρος κατάγεται από την Άρτα είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ της Σέρβικης σχολής με μεταπτυχιακό στις Εθνικές ομάδες. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με προϋπηρεσία σε ομάδες της Αθήνας εθνικών κατηγοριών. Έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής πυρήνων Πειραιά μέχρι το 2000 καθώς και στην περιφέρειά μας.

Ο Σταύρος Βίτσιος από Βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα έρχεται να αντικαταστήσει στα καθήκοντα του πρώτου προπονητή τον Κώστα Τσιούπη, ο οποίος είχε μια επιτυχημένη χρονιά στο πάγκο της γυναικείας ομάδας, αναλαμβάνοντας δύσκολο έργο ειδικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο όπου το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο. Η επιστημονική του μόρφωση, προπονητική του καριέρα και το ήθος του καθώς επίσης και οι συνεργάτες του στη γυναικεία ομάδα αποτελούν ένα καλό συστατικό επιτυχίας.

Η δήλωση του κ. Βίτσιου στο asgiannena-volley.gr:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση του ΓΑΣ για την επέκταση της συνεργασίας μας. Εύχομαι σε όλους υγεία έτσι ώστε η νέα σεζόν να κυλήσει δημιουργικά και εποικοδομητικά σε συνέχεια της περυσινής. Καλή δύναμη σε όλους».

«Το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει τον Κο Βίτσιο Σταύρο και του εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά».