Η Κέρκυρα δίνει φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Νησί των Φαιάκων» το Σάββατο (12/8), με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή των γηπεδούχων.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα και την αγορά καρτών διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ όπως την επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο Σαββατο 12 Αυγούστου 6μμ.

Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Diogo, Σοϊλέδης, Gomes, Σπίνουλας, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Epstein, Κόντος, Vargas, Nunes, Kevin Diogo, Dualla, Ζορμπάς.

Υπενθυμίζουμε οτι η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 6 το απόγευμα με γενική είσοδο 5€ και τα ταμεία του γηπέδου θα λειτουργήσουν απο τις 4 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Επίσης οτι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και οι φίλαθλοι που επιθυμούν μπορούν το Σάββατο να προεγγραφούν στα εκδοτήρια του γηπέδου

Τόσο για την είσοδο σας στην φιλική αναμέτρηση όσο και για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται να προσκομίσετε το απαραίτητο νομιμοποιητικό έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), τον ΑΜΚΑ σε έντυπη επίσημη μορφή και το ΑΦΜ σας».

Πηγή:SDNA.GR

Ο ΔΩΔΩΝΗ Super Fm 104,3 θα μεταδώσει την αναμέτρηση σε περιγραφή του Γιάννη Γιαννάκη.