Σε μια σημαντική συνεργασία προχώρησε ο Ηρακλής Ιωαννίνων με τον Σέρβο προπονητή Ζόραν Κόβασιτς. Μετά τα προπονητικά camp που έγιναν πέρυσι και φέτος, η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσει κατά αποκλειστικότητα πλέον τη συνεργασία με τον Σέρβο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ηρακλής Ιωαννίνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας με τον καταξιωμένο Σέρβο προπονητή, Ζόραν Κόβασιτς.

Με 11 μετάλλια σε βαλκανικά, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες της Σερβίας, με την πολυετή επιτυχή παρουσία σε ομάδες Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (οι περισσότερες νεαρές αθλήτριες της Εθνικής γυναικών έχουν παίξει υπό την καθοδήγησή του).

Ο Κόβασιτς πέρυσι είχε έρθει για 15 μέρες για προπονήσεις και φέτος έχει έρθει για 2 δεκαήμερα για προπονήσεις προετοιμασίας εν όψει των πανελλήνιων πρωταθλημάτων νεανίδων και την 1η θέση στο πανελλήνιο τουρνουά παγκορασίδων.

Η κίνησή αυτή αποδεικνύει το πόσο σοβαρή είναι η ενασχόλησή μας με το βόλεϊ και οι προσδοκίες μας είναι η κορυφή πλέον στην Ελλάδα, κάτι που φάνηκε από φέτος, αρχίζοντας από τις μικρές ηλικίες».