image description

Την τελευταία τους προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την Τρίπολη και το απόγευμα θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα σε γήπεδο της περιοχής.

Ο κ. Πετράκης έκανε σήμερα τις τελευταίες του δοκιμές και διέκοψε αρκετές φορές το δίτερμα για να επισημάνει τα λάθη των παικτών του, ενώ δούλεψε συστηματικά τις στημένες φάσεις, τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία τους.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Πετράκης δεν θέλησε να αποκαλύψει όλο το σκεπτικό του για την ενδεκάδα και τα συστήματα και δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και πράγματα. Σε άμυνα και μεσαία γραμμή παίζονται 2-3 θέσεις, όπου ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν έχει αποφασίσει ακόμα στα διλήμματα Μπέριος ή Μαυροπάνος, Λίλα ή Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας ή Καρανίκας. Για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν τα φαβορί, αρκεί να παίξει η ομάδα με 3-5-2, γιατί δεν αποκλείεται να τη δούμε να αλλάζει σύστημα σε 3-4-3 ή 4-4-2, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Άλλωστε στη διάρκειας της προετοιμασίας και των φιλικών οι παίκτες έδειξαν έτοιμοι να μεταλλάσσουν τον τρόπο παιχνιδιού τους.