image description

Τη σύμφωνη γνώμη της διατυπώνει προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για τα σχέδια σύμβασης προμήθειας εξοπλισμού της Προσθήκης του Πενταόροφου Κτιρίου Νοσηλευτικών Μονάδων. Η πρώτη σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 43.945,60€», αφορά την προμήθεια «Εγχυτών» και η δεύτερη, προϋπολογισμού 105.400,00€, την προμήθεια εξεταστικών μονάδων και λοιπού οφθαλμολογικού Εξοπλισμού.

Σύμφωνη γνώμη Ε.Υ.Δ. για τη Διακήρυξη  προμήθειας  εξοπλισμού των κοινωνικών δομών Δήμου Αρταίων

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου, με έγγραφό της προς το Δήμο Αρταίων διατυπώνει τη σύμφωνη γνώμη της για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το υποέργο «προμήθεια εξοπλισμού για την ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Αρταίων, συνολικού προϋπολογισμού 77.345 ευρώ.

Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί για τη μεταφορά  των μαθητών

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ενέκρινε τη διενέργεια ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών ανά Περιφερειακή Ενότητα για τη μεταφορά των μαθητών  σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 208-2019.

 

Επίσης ανέδειξε αναδόχους για τα έργα:

  • «Αποκατάσταση πρανών στη Χ.Θ. 94+000 της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από τα νερά του ποταμού Σαραντάπορου», προϋπολογισμού € 40.000. Ανάδοχος: «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ»
  •  «Αποκατάσταση στηθαίων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος Μιχαήλ Φλούδας.