Ημέρα εκλογών είναι η σημερινή για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αναμένεται να αποκτήσει εκλεγμένη διοίκηση, μετά από μια περίοδο εποπτείας από την FIFA και την UEFA και φυσικά μετά την περίοδο που διοίκηση ασκούσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Τον προεδρικό θώκο διεκδικούν ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Γιώργος Καλλαντζής, οι οποίοι από το πρωί βρίσκονται στο Intercontinental, ενώ οι δυο τους είχαν και μια ολιγόλεπτη κουβέντα σε αρκετά καλό κλίμα.

Το νέο Δ.Σ. θα προκύψει από 71 εκλέκτορες, που είναι οι πρόεδροι των 54 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της Super League και του εκπροσώπου της Football League.

Στον χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές, καταφθάνουν οι εκλέκτορες, ανάμεσα στους οποίους είναι, οι Τάκης Αγραφιώτης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου για λογαριασμό της ΑΕΚ και οι Χρήστος Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η προσφυγή του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζόρτζωγλου και δύο σωματείων του νομού Ηρακλείου για τη διεξαγωγή των εκλογών.

[Πηγή: sport-fm.gr]