image description

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΣ Γιάννινα θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στις 19:15 στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για «κυανόλευκους» παίκτες και τεχνική ηγεσία, που από τις 26 Ιουνίου είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για να φτάσουν σήμερα να δείξουν ένα μέρος από τη δουλειά τους, αφού ολοκληρωμένη εικόνα θα αρχίσουμε να έχουμε κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου με Οκτώβριο.

Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να παρουσιάσει μία βελτιωμένη version του 3-5-2, ένα σύστημα που θα στηρίζεται πολύ στον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, έναν παίκτη που αναμένεται να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα, ενώ ο Νικολιάς είναι ο παίκτης που αναμένεται να της ανεβάσει την ταχύτητα. Οι υπόλοιποι λίγο-πολύ γνωρίζουμε τι μπορούν να προσφέρουν, ενώ ένα από τα νέα μεγάλα «στοιχήματα» της σεζόν θα είναι ο Μαυροπάνος, που θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι πέρυσι.

Αυτά σε πρώτη φάση, γιατί όσο θα περνάει ο καιρός θα φορμάρονται κι άλλοι παίκτες και θα βάζουν ακόμα πιο δύσκολους γρίφους στον Γιάννη Πετράκη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη δικιά του πλευρά φαίνεται να ξεπερνάει το περσινό σοκ, που παραλίγο να υποβιβαστεί και φέτος ξαναβάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Το που θα φτάσει, βέβαια, θα το δούμε εν καιρώ. Λόγω και της παράδοσης, όμως, που θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα να μην έχει νικήσει ποτέ στην Τρίπολη, η σημερινή αναμέτρηση σίγουρα θα έχει πολλές δυσκολίες για τους Ηπειρώτες.

Με κόσμο στο πλευρό του

Στη σημερινή πρεμιέρα της Super League το «παρών» ετοιμάζονται να δώσουν και πολλοί φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Γύρω στα 100 άτομα θα εκμεταλλευτούν τις χαλαρές μέρες του Αυγούστου για να κάνουν πλέον το ταξίδι ως την Τρίπολη, που σίγουρα είναι πολύ πιο άνετο, ευχάριστο και γρήγορο με τους νέους οδικούς άξονες.