image description

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι και πρώτο στην έδρα της έδωσε η Δόξα Κρανούλας το απόγευμα της Κυριακής, αντιμετωπίζοντας τον Τηλυκράτη Λευκάδας και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Αν και είχε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που είχε 3 εβδομάδες προετοιμασίας περισσότερες και η Δόξα είναι μόλις 15 μέρες στα γήπεδα, εν τούτοις η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα έδειξε καλή εικόνα, οι παίκτες είχαν μεγάλη διάθεση και οι «πορτοκαλί» έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στο παιχνίδι δοκιμάστηκε από την ομάδα της Δόξας ένας νεαρός μέσος, ο Παχαρίδης, που σκόραρε κιόλας και μέσα στην ημέρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του νεαρού ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε ομάδα της Γερμανίας.

 

Το φιλμ του αγώνα

2′ O Τσουμάνης έπιασε το πλασέ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βλάχου.

5’ Ο Σιδέρης από εμφανέστατη θέση οφσάιντ έβγαλε τη σέντρα, ο Περιστέρης το 0-1.

10’ Κομπίνα σε φάουλ του Γκίκα, ο Περιστέρης πλάσαρε εξ’ επαφής και ο Πέτρου απέκρουσε σε κόρνερ.

65’ Ο Διαμάντης κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καταγής, ο Νάσιος το εκτέλεσε, ο Βλάχος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Παχαρίδης ισοφάρισε σε 1-1.

77’ Κεφαλιά του Γεωργάκη, η μπάλα κόντραρε στον Διαμάντη και χτύπησε στο δοκάρι της Κρανούλας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑ (Σιαφάκας): Πέτρου, Βαλμάς, Ηλίας, Διαμάντης, Νάσιος, Τσιέπας, Τσουμάνης, Πασχάλης, Χριστακόπουλος, Παχαρίδης, Κιτσάκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπούτζας, Τσιόκας, Ριστάνης, Καραφλιάς, Μαρμούτας, Δρόσος, Πάσχος, Βάσιος.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Παντζιαράς): Βλάχος, Τζελάι, Βασίλας, Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Πετράκος, Σιδέρης, Φέτσης, Περιστέρης, Γκίκα.
Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκούνης, Παπακωνσταντής, Βρεττός, Καταγής Σπ., Καταγής Δ., Καλογέρης, Μπαλί, Μπαλογιάννης, Βασιλείου, Γεωργάκης, Γραμματικόπουλος, Ρεκατσίνας.