image description

Σε μια σειρά αποφάσεων προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι μεταγραφές των άνεργων παικτών θα παραταθούν φέτος ως τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ η σέντρα της Γ’ Εθνικής μετατέθηκε για μία εβδομάδα πιο πίσω.

Επίσης, μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ αναλαμβάνει ο κ. Βρακάς ωε μέλος του Δ.Σ.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

-Να παραταθεί η περίοδος εγγραφών ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

-Να συγκροτηθούν οι Διαρκείς Επιτροπές που πρβλέπονται στο Καταστατικό της ΕΠΟ ως εξής:

Οικονομικών Θεμάτων: Πρόεδρος ο κ. Λασκαράκης, μέλη οι κ. Τόκας, Σακελλάρης, Καλόγηρος, Φραντζής.

Διοργανώσεων: Πρόεδρος ο κ. Ψαρρόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Δημητρίου, μέλη οι κ. Διακοφώτης, Σιδέρης, Μπουχλαριώτης, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης.

Τεχνική: Πρόεδρος ο κ. Παπαχρήστος, αναπληρωτής ο κ. Βρακάς, μέλη οι κ. Δανιήλ, Κυρζόπουλος, Πανίδης, Τρομπούκης, Παπατζήμας.

Ποδοσφαίρου Γυναικών: Πρόεδρος ο κ. Χατζησαρόγλου, αναπληρωτής ο κ. Κατσανάκης, μέλη οι κ. Γεωργόπουλο, Χατζηπαντελής, Φεργαδιώτης, Στραβόλαιμος, Κλώντζας.

Ιατρική: Πρόεδρος  ο κ. Αντωνίου, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, μέλη οι κ. Βούρβαχης, Μολυβάς, Μουρτζίλας, Ρούσσης και η κ. Χριστοφοράτου.

Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Πρόεδρος  ο κ. Διακοφώτης, αναπληρωτής ο κ. Γιαρένης, μέλη οι κ. Πατερας, Ηλιάδης, Φρέρης, Νικόπουλος, Σοβατζής.

Ασφαλείας και Γηπέδων: Πρόεδρος ο κ. Κιουπτσίδης, αναπληρωτής ο κ. Παπασταμάτης, μέλη οι κ. Αποστόλου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Χουλιάρας, Ιγνατιάδης.

Εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Super League θα είναι ο κ. Αντωνίου και στην Football League ο κ. Θωμαΐδης.

-Να μετατεθεί, λόγω ειδικών συνθηκών, η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής από τις 17/9 στις 24/9 και σε περίπτωση που συντρέχει λόγος επιπλέον μετάθεσης να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος από την αρμόδια επιτροπή.

Τέλος, από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής επικυρώθηκαν οι πίνακες διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, βοηθών διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, παρατηρητών 2ης και 3ης κατηγορίας.

Σημειώνεται, ότι η συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.