image description

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων η Δόξα Κρανούλας κατέκτησε το super cup για την περίοδο 2017-2018 απέναντι στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Δόξα ήταν καλύτερη και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Χριστακόπουλο με κοντινή προβολή.

Είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει μάλιστα το σκορ με το χαμένο πέναλτι του Παρχαρίδη που αποσόβησε με τα πόδια ο Παπαϊωάννου. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή και την κυκλοφορία χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την αμυντική διάταξη της Δόξας,  με την ουσία και το γκολ να μένουν στους  πορτοκαλί με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η πρώτη αλλαγή του Αγγέλη  με τον Μπισιέλα να περνάει στην θέση του Πήλιου. Η εικόνα του ΠΑΣ άλλαξε έχοντας περισσότερες ανάσες και αντοχές με την Δόξα να πέφτει σε ρυθμό και ένταση.

Στο 53 ήρθε η ισοφάριση από τον Παπαδόπουλο.  Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξία η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή της Δόξας  με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Παπαδόπουλο ο οποίος μ’ ένα πολύ όμορφο και δυνατό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη που έμεινε άγαλμα γράφοντας  το 1-1.

Και εκεί που έδειχνε ο ΠΑΣ ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και να κατακτήσει τον τίτλο, ήρθε το δεύτερο γκολ για την Δόξα ακριβώς κόντρα στην ροή του παιχνιδιού πάλι με τον Χριστακόπουλο.  Έπειτα από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Γκόλια και κωλυσιεργία της άμυνας του ΠΑΣ ο Χριστακόπουλος με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο τέλος ο ΠΑΣ ανέβηκε ψηλά, πίεσε με πολλά γεμίσματα αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στα πέναλτι.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ζαμπαλά, βρήκε την ομάδα της Δόξας να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη σελίδα της Δόξας στο fb

Διαβάστε την ροή του αγώνα εδώ
Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Βητσόπουλος