image description

Η ώρα για την έναρξη των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΑΣ έφτασε και την Δευτέρα 4/9 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου ΕΠΑΛ Αρσένη Γεροντικού 3 στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Όλα τα περυσινά τμήματα των τμημάτων ΜΙΝΙ και αγωνιστικών πλην γυναικείου και ανδρικού τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στη συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Επίσης στην συγκέντρωση μπορούν να βρίσκονται και όσοι γονείς αγοριών και κοριτσιών επιθυμούν να γραφτούν στην ακαδημία.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

“Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες σας καλωσορίζουμε στο τμήμα νolley του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ»

Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου μας, ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σύλλογό μας – και ειδικότερα το τμήμα volley – για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.
Ο ΓΑΣ έχει γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες του volley με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών του, προσφέροντας ένα οικογενειακό κλίμα που είναι αναγνωρισμένο πλέον από το σύνολο της αθλητικής κοινότητας.

Το τμήμα βόλεϊ βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας τους οποίους και προτρέπει να αποτελέσουν τους καθοδηγητές και εμψυχωτές των νεαρών παιδιών που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Αγαπητοί Αθλητές και Αθλήτριες volley του Συλλόγου μας,ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.

Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.

Το τμήμα volley και η Διοίκηση του συλλόγου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας».