Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του μπαράζ ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας για την άνοδο στην Football League, καθώς η ΕΠΟ δέχθηκε την προσφυγή των «Μαυραετών» κι έτσι θα διεξαχθεί κανονικά.

Η απόφαση αυτή σημαίνει πρακτικά ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της επόμενης σεζόν να διεξαχθεί με 18 και όχι 17 ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει εκ νέου αλλαγή δεδομένων και τόσο η ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και η Δόξα Δράμας να προβιβαστούν στην stoiximan.gr Football League χωρίς μπαράζ, εφόσον φυσικά κάποιος άλλος σύλλογος δηλώσει κώλυμα συμμετοχής έως τότε.

Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής.