image description

Ίσως δεν γίνει τελικά το παιχνίδι μπαράζ, αλλά θα προβιβαστούν στη Football League τόσο η Δόξα Δράμας, όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς θα προκύψει κενό από την αποχώρηση του Ηρακλή.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει την Παρασκευή (8/9) προκειμένου να πάρει μια σειρά από αποφάσεις που θα θέσουν σε κίνηση τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Η Επιτροπή αναμένεται να ασχοληθεί και με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει με τον Ηρακλή.

Μόλις κλείσει κι αυτό το μέτωπο, με τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ Εθνική να έχει γίνει από την Παρασκευή (8/9), τότε την Πέμπτη 14/9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προκειμένου η σέντρα να γίνει στις 24/9 και όχι αργότερα.

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να συμμετέχουν 97 ομάδες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι τέσσερις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Football League, οι Πανελευσινιακός, ΑΟ Χανιά, Καλλονή, Πανθρακικός, όπως και οι πρωταθλητές Πυθαγόρας, ΑΟ Σύρος, Κανάρης Χίου, Πυρσός Γρεβενών, Ποσειδών Παλαιών Πόρων, αλλά δεν πρόκειται να συμμετέχουν και οι Μ. Αετοί Ελευθεροχωρίου, ΑΕ Ιστιαίας και Εορδαϊκό

[Πηγή: goalpost.gr]