Την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική της κατάσταση σε σύγκριση με μια από τις ομάδες που πιθανόν να έχει και στον όμιλό της είχε σήμερα η Δόξα Κρανούλας. Το δείγμα απέναντι στον Νέο Αμφίλοχο δεν θα το χαρακτήριζε κανείς θετικό, αφού η ομάδα του κ. Σιαφάκα ηττήθηκε με 1-3, αλλά δεν ήταν τελείως απογοητευτικό. Φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στα στημένα, από τα οποία προήλθαν ουσιαστικά και τα 3 γκολ, ενώ τακτικά υπάρχουν πράγματα που διορθώνονται στο 20ημερο που απομένει ως την πρεμιέρα, αφού η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται.

Η Δόξα είχε ένα καλό διάστημα από το 25’ ως το 28’ όπου χάθηκαν 3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά η μπάλα την τιμώρησε στο 29’ με τον Νάκο να εκτελεί απευθείας φάουλ και να κάνει το 0-1.

Πριν προλάβει να αντιδράσει η Δόξα έγινε το 0-2. Στο 33′ ο Νάκος εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα αυτήν τη φορά και όχι απευθείας, ο Μάλης πήρε κοντινή κεφαλιά πηδώντας ψηλότερα απ’ όλους, ο Πέτρου φάνηκε να αγκαλιάζει την μπάλα, αλλά την έχασε από τα χέρια του και ο Α. Τσούνης από κοντά διαμόρφωσε το 0-2 με πλασέ.

Ως το τέλος του α’ μέρους Νάκος και Τσουμάνης είχαν από ένα χαμένο τετ-α-τετ για κάθε ομάδα.

Στο β’ μέρος η Δόξα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έδειξε διάθεση να γυρίσει το ματς. Στο 54′ ο Παρχαρίδης βρέθηκε λίγο πιο πίσω από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ και μείωσε για την Δόξα σε 1-2!

Η Δόξα συνέχιζε να πιέζει κι ενώ φαινόταν ότι το ματς έγερνε προς την ισοπαλία, σε κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 67’ η μπάλα δεν έφυγε πολύ μακριά από την περιοχή και ο Νάκος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε να επιδείξει πολλά, εκτός από την άκαρπη υπεροχή που είχε η Δόξα και 1-2 ακόμα στημένα του Αμφίλοχου που δεν ανησύχησαν τον Αρχοντάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Κρανούλας: Πέτρου, Ηλίας, Βαλμάς, Γκόλιας, Νάσιος, Τσιέπας, Πασχάλης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παραχαρίδης, Τσουμάνης.

Έπαιξαν και οι: Τσουλιάης, Αρχοντάκης, Παράσχης, Μιχάλης, Μπούτζας, Κονδύλης, Νούγιας, Καραφλιάς, Πάσχος, Μουζακίτης, Μαρμούτας και Κιτσάκης

 

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς, Κοκόνης Ε., Μάλης, Καλοκαίρης, Τσούνης Α., Κοντογιάννης, Τόσκα, Νάκος, Παγώνης.

Έπαιξαν και οι: Τσούνης Π., Δράκος, Κοκόνης Σ., Ρόκος, Κωστακιώτης, Μακρής, Ζοτάι, Κούσης, Λίλα, Νικολογιάννης.