Τους 19 «ετοιμοπόλεμους» παίκτες για το Περιστέρι ανακοίνωσε από σήμερα ο Γιάννης Πετράκης, καθώς η ομάδα αναχωρεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής αεροπορικώς για την Αθήνα και θα προπονηθέι σε γήπεδο στο Κορωπί στις 18:30. Εκτός αποστολής έμεινε ο Καρίμ Σολτάνι, που έκανε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ δεν συμπεριελήφθησαν οι επίσης τραυματίες Κόντε, Μπέριος, Ροντρίγκεζ, Νικολιάς και Περιστερίδης.

Για διάφορους άλλους λόγους εκτός αποστολής έμειναν οι: Βενετικίδης, Ζαχαρός και Ζώγκος, που λογικά θα ακολουθήσουν την αποστολή της Κ20.

Στην τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης έδειξε ότι θα εμπιστευθεί και πάλι το δίδυμο Χαλκιαδάκη και Γιάκου στην επίθεση, καθώς δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη λύση κλασικών επιθετικών, ενώ το κενό του Τζημόπουλου που θα τον συναντήσει η ομάδα στην Αθήνα, έχει καλύψει στις προπονήσεις ο Σκόνδρας. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα δώσει φανέλα βασικού στον υπαρχηγό του ΠΑΣ που προέρχεται από δύο 90λεπτα και μακρινά ταξίδια σε Νέα Ζηλανδία και Νησιά του Σολομώντα ή θα προτιμήσει τον πιο ξεκούραστο Σκόνδρα.

Άγνωστο είναι και ποιους δύο εσωτερικούς πλαϊνούς χαφ θα προτιμήσει ο κ. Πετράκης. Σήμερα δοκίμασε να παίξει με Καρανίκα δεξιά και Κοζορώνη αριστερά από τον Γαρουφαλιά, αλλά υπάρχουν και οι λύσεις των Μανθάτη και Μπετρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Βιδάλ, Μπετρά, Ντόλοβατς, Λίλα. Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.