Τελικά τα νέα για τον Φονσί Ναδάλες δεν είναι ακόμα ευχάριστα, αφού μετά τη μαγνητική που έκανε χθες (Τρίτη) οι γιατροί συνέστισαν στον Ισπανό χαλαρό ατομικό πρόγραμμα και κυρίως ξεκούραση. Οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι μοιρασμένες αυτήν τη στιγμή και θα εξαρτηθεί από το πως θα πάει η αποθεραπεία του. Αν ο Ναδάλες καταφέρει να προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, έστω το Σάββατο, ο κ. Πετράκης θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Δευτέρας (19:00), διαφορετικά θα πάει στη λύση του Μπουκουβάλα, που είχε παίξει από αριστερά στο Περιστέρι για περίπου 60 λεπτά.

Ούτε για τον Νικολιά είναι ευχάριστα τα πράγματα. Υπήρχε η αισιοδοξία ότι αυτήν την εβδομάδα θα έμπαινε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους, αλλά θα πάει μία εβδομάδα πίσω και θα μπει την επόμενη.

Την αποκατάσταση από τους τραυματισμούς τους συνεχίζουν και οι Κόντε και Μπέριος, ενώ κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις ο Σολτάνι από την Τρίτη.

Να τονίσουμε ότι απ’ αυτήν την εβδομάδα η ομάδα μπαίνει σιγά-σιγά στις χειμερινές της συνήθειες και οι προπονήσεις γίνονται στις 10:30 το πρωί. Πρωινή θα είναι και η αυριανή (Πέμπτη).

Κατά τα λοιπά, η σημερινή προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε τεχνική σε συνδυασμό με δρομικές ασκήσεις ειδικής αντοχής. Εν συνεχεία οι παίκτες ολοκλήρωσαν την σημερινή τους προπόνηση με παιχνίδια τακτικού προσανατολισμού.