Ευχάριστα ήταν σήμερα το πρωί τα νέα για τον Γιάννη Πετράκη, αφού είχε δύο επιστροφές στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο λόγος για τους Ναδάλες και Μπέριο.

Ο πρώτος ένιωθε καλύτερα και συμμετείχε στο πρόγραμμα των υπολοίπων, έστω κι αν δεν δούλευε σε πολύ μεγάλες εντάσεις, ώστε να αποφύγει την απότομη καταπόνηση. Εφόσον βγάλει χωρίς ενόχληση και τις επόμενες 1-2 προπονήσεις, τότε αυτομάτως υπολογίζεται για το βασικό σχήμα κόντρα στον Πανιώνιο. Σύμμαχος σ’ αυτό και το γεγονός ότι ο αγώνας είναι Δευτέρα και ο τραυματισμός του ήταν το προηγούμενο Σάββατο, οπότε υπήρχε χρόνος να ξεκουραστεί και να μπει σε πρόγραμμα χωρίς μεγάλη βιασύνη.

Επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις ο Θοδωρής Μπέριος, που συμπλήρωσε περίπου 1 μήνα από τον τραυματισμό του. Θα χρειαστεί, βέβαια, μερικές μέρες να βρει ρυθμό, αλλά είναι πολύ πιθανό να προλάβει το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης (21/9, ώρα 16:00) για το κύπελλο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του θεσμού θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.