image description

Το συναισθηματικό δέσιμο του Μοντέζ με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει και εκφράζεται καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κάποιες φορές μας φέρνουν όλους τόσο κοντά, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα! Η επιθυμία του “Τσίτσε” πραγματοποιήθηκε, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα του επεφύλαξε μία όμορφη έκπληξη, στέλνοντάς του στην Αργεντινή τη φανέλα με το νούμερο 8, για την οποία πριν από μερικές εβδομάδες είχε γράψει στο fb ότι θα έδινε ακόμα κι ένα του πόδι για να την ξαναφορούσε.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται, αφού η τιμή υφίσταται για όλους τους φίλους και τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και συνεχίζει μετά από τόσες δεκαεττίες να τους κρατάει μέσα στην καρδιά του!

Ο Μοντέζ παρέλαβε το δώρο του και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο fb

Μας συγκίνησε η ανάρτηση που έκανε ο Chiche Montez στην οποία υπάρχει η καινούργια φανέλα της ομάδας μας, αλλά και ένα μήνυμα… χωρίς προηγούμενο. Γράφει με λατινικούς χαρακτήρες και όπως θυμάται τα ελληνικά: «Για να φορέσω σήμερα το ‘οκτών’ αυτής της φανέλας θα έδινα μέχρι και το ένα πόδι μου».

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

Ο Τσίτσε Μοντέζ ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα που απέκτησε το προσωνύμιο Άγιαξ της Ηπείρου τη δεκαετία του ’70. Ο Αργεντινός αγωνιζόταν με το νούμερο 8, ενώ θεωρείτο και ήταν από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος. Φυσικά ήταν εξέχων μέλος της «λάτιν παροικίας» της ομάδας των Ιωαννίνων, μαζί με τους Λίσα, Παστερνάκη, Γκλασμάνη, Αλβαρέζ και Κοντογιωργάκη.

Πέρασαν χρόνια από τότε, ο Μοντέζ όποτε βρει ευκαιρία έρχεται στα Γιάνννινα –μένει στην Αργεντινή τώρα-, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως λατρεύει κυριολεκτικά, αλλά και νοσταλγεί την ομάδα και μέσω της οποίας λατρεύτηκε και ο ίδιος από τον κόσμο του ΠΑΣ-και όχι μόνο.

Εμείς το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να να του στείλουμε τη φανέλα με το νούμερο 8..

Υ.Γ. Chiche μην κόψεις το πόδι, θα σου χρειαστεί.. Ελπίζουμε να σε δούμε και από κοντά σύντομα φίλε μας..