Το χαμένο έδαφος τρέχει να καλύψει η Α.Ε. Καραϊσκάκης, που έχει μπει για τα καλά πλέον στους ρυθμούς που επιβάλλει η Football League. Η διοίκηση πήρε την απόφαση να συνάψει συμφωνία με άλλον προπονητή, τον Σάκη Παπαβασιλείου, που είχε δουλέψει και προ διετίας στην ομάδα της Άρτας και ο Ανέστης Ζώης να συνεχίσει πλέον ως βοηθός του. Το υπόλοιπο τημ αποτελούν οι: γυμναστής Δημήτρης Σφήκας, προπονητής τερματοφυλάκων Γεώργιος Ρώσιος και φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Κουτρούμπας.

Παράλληλα η ομάδα τρέχει μεταγραφικά να φτιάξει ρόστερ της, ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις. Ήδη αποκτήθηκαν ο Βραζιλιάνος Ντανίλο Λόπεζ Σεζάριο. Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι 26 χρόνων, 1,86 ύψος και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Θεολόγος, που έπαιζε στον ΟΦΗ, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική με τον Ατρόμητο. Ακόμη, υπήρξε παίκτης σε Χανιά, Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα.

Ο αμυντικός Νίκος Τσοντάκης, 23 χρόνων που έχει αγωνιστεί ξανά στην Β’ Εθνική με τις φανέλες των Κισσαμικού και Πλατανιά.