Σ’ένα παιχνίδι που θύμισε τελικό και όχι απλή αγωνιστική στο πρωτάθλημα, ο Κένταυρος Μουσιώτιτσας πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Αετό Νήσου, για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας HALL OF BRANDS του τοπικού πρωταθλήματος. Ο Κένταυρος έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ ο Αετός έμεινε στους 3.

Το παιχνίδι είχε πραγματικά δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δύο πολύ διαφορετικά πρόσωπα. Στο 5ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Μουσιωτίτσα που μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Τσόκρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Ένα 10λεπτο αργότερα ο Μπούγιας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία και απείλησε πολύ γρήγορα ξανά την εστία των φιλοξενουμένων. Στο 17ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ιδανικά για τον Κένταυρο. Ο Μπούγιας με κοντινό πλάσε έγραψε το 2-0, ύστερα από μπαλιά του Δραγάτη στην πλάτη της άμυνας.

Η πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20′ με τον Γιάκο να περνάει στην θέση του Σταμουλή. Για να βρούμε την πρώτη καλή στιγμή για το “νησί” έπρεπε να πατήσουμε στο 25ο λεπτό. Ο Σπαθάρης έκανε ένα πλασέ που πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Πήρε μέτρα ο Αετός και έχασε τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά “δυναμίτη” του Τζιμογιάννη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ακριβώς στο 32′. Στο 43′ αντικαταστάθηκε ο Τρομπούκης αναγκαστικά, λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, και την θέση του πήρε ο Πρέτζας.

Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, με λιγοστές καλές στιγμές για τον Αετό.


Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη τροπή. Ο Αετός Νήσου μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το εις βάρος του 2-0 και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να το καταφέρει δραπετεύοντας με έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Στο 63′ ήρθε ακόμη μία αναγκαστική αλλαγή για τον Κένταυρο αυτή την φορά. Ο αρχηγός Ναυροζόγλου βγήκε λόγω προβλήματος στα πλευρά και μπήκε στην θέση του ο Τότσικας, ο οποίος πήρε και το περιβραχυόνιο.

Ανακατεύοντας την τράπουλα και αλλάζοντας την εικόνα του αγώνα, η ομάδα των φιλοξενουμένων κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Γιογιάκα, βάζοντας “φωτιά” στο ματς.

Στο 72′ και στο 76′ ήρθαν ακόμη δύο αλλαγές για τον Αετό με σκοπό να παίξει εκείνη την στιγμή ότι είχε και δεν είχε για την ανατροπή. Ο Μάτσιας μπήκε αντί Μάτσια κα ο Λούντζης μπήκε για να αποχωρήσει Τζιμογιάννης.

Στο 82′, και για να παγώσει ο ρυθμός που ήταν εις βάρος του Κενταύρου, ο πολύ καλός Τσόκρης βγήκε για να μπει ο Ρίζουλης. Στο 84′ το τελευταίο χαρτί παίχτηκε από πλευράς Αετού. Ο Γιώτης μπήκε στην θέση του Κοτσανού για να ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Ο Αετός Νήσου μπήκε με αρκετή διάθεση, άλλαξε την εικόνα και παραλίγο να κάνει και την ολική ανατροπή. Και από εκεί που φάνηκε ότι θα χάσει το ματς εύκολα, το έκανε… θρίλερ,    χάνοντας τελικά με 2-1! Αρκετά καλός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με το ματς να ανοίγει αρκετά και τον Αετό να χάνει κλασικές ευκαιρίες. Λίγες ευκαιρίες για την Μουσιώτιτσα κυρίως στην αντεπίθεση. Περισσότερο για τη διαχείριση έπαιξε όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κένταυρος Μουσιώτιτσας: Δραγάτης Π., Μπιστιόλης, Τσόκρης Λ, Ταίρης, Σιουκουλάνη, Ναυροζόγλου, Τσόκρης Γ., Δραγάτης Α., Μπούγιας, Αλεξίου, Σταμουλής
Στον πάγκο ήταν οι: Γιάκος, Τότσικας, Γεωργίου, Ζώτος, Ριζούλης

Αετός Νήσου: Δήμος, Τρομπούκης, Βλαχιώτης, Κουβάτης, Γιώτης, Τζιμογιάννης, Σπαθάρης, Μάτσιας Χ., Γιογιάκας, Μπίλης, Ελευθερίου
Στον πάγκο ήταν οι: Κατσάνος,Τσαμητρόπουλος, Λούντζης, Ράδης, Πρέντζας, Ζαρογιάννης,  Μάτσιας Α.