Οδηγό για τη συνέχεια θέλει ο Γιάννης Πετράκης την κατάθεση ψυχής των παικτών του στο γήπεδο και τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ο τεχνικός του ΠΑΣ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, ενώ για τις αλλαγές και το αν μπορούσε να ρισκάρει νωρίτερα, σχολίασε ότι οι αλλαγές δεν γίνονται για το θεαθήναι, αλλά όταν το επιβάλλει το ματς.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο α’ ημίχρονο απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα κάναμε καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στην πρώτη φάση στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλος πέτυχε γκολ, κι αυτό του δημιουργεί κι ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Εν μέρει το γυρίσαμε το ματς. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Αν είχαμε περισσότερη ωριμότητα στο β’, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι όμως θετικό ότι δεν χάσαμε το ματς απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Να το κρατήσουμε αυτό ως στοιχείο, να είναι οδηγός μας και να έχουμε ποιότητα για να έχουμε και καλή συνέχεια».

Για το αν θα έχει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης: «Θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Με ξέρετε τόσα χρόνια, ότι είναι πάγια τακτική να χρησιμοποιώ παιδιά που δεν έχουν χρόνο στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν είναι τυχαία στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά».

Για το αν οι συνθήκες του παιχνιδιού του επέτρεπαν να ρισκάρει νωρίτερα ένα πιο επιθετικό σχήμα με Σολτάνι και Μανθάτη: «Ξέρετε ότι την επιλογή στις αλλαγές τις καθορίζει το ματς. Δεν τις κάνω για το θεαθήναι. Τη στάση μου την καθορίζει η ροή του παιχνιδιού».

Για το αν οι τελευταίες προσθήκες παικτών που έγιναν θα τον οδηγήσουν σε διαφοροποίηση  του συστήματος: «Δεν υπάρχει δόγμα ότι θα παίζουμε 3-5-2 πάντα. Η πράξη θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε».