Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, ο αγιασμός του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την περίοδο 2017-2018.

Στην τελετή την οποία τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος και ο πατήρ Γεώργιος, παρουσία ολόκληρης της διοίκησης του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονόμου, εκπροσώπου της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γιάννη Καραμπίνα, του Δήμου Ιωαννιτών κ.κ. Παντελή Κολόκα και Νίκου Γκόλα, υπευθύνου πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗΠ κ. Παναγιώτη Δαβή, της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.κ. Γιώργου και Γιάννη Χριστοβασίλη, οι γενικοί αρχηγοί της Κ-17 και Κ-20 κ.κ. Κώστας Παπαδόπουλος και Βασίλης Λώλης, ολόκληρο το τμήμα της Κ-15 με επικεφαλής τον προπονητή κ. Τάσο Ανθυμιάδη και τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Σταύρου και φυσικά των αθλητών και προπονητών του τμήματος ποδοσφαίρου, αντιπροσωπείας προπονητών και αθλητών των τμημάτων Κολύμβησης, συγχρονισμένης και τεχνικής, Μπάσκετ και Ξιφασκίας, τα οποία καλλιεργεί ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Μετά την τέλεση του αγιασμού από τους ιερείς, ευχές για τη νέα χρονιά απεύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Οικονόμου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ κ. Παναγιώτης Δαβής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι φούρνοι ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ οι οποίοι είναι χορηγοί του σωματείου, πρόσφεραν για τους αθλητές της ομάδας μπάρες δημητριακών, όπως και ο έτερος χορηγός ΒΙΚΟΣ Α.Ε. τα νερά για την εκδήλωση, όπως και για όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου.