Στους ρυθμούς του κυπέλλου μπαίνει προσωρινά από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο χρόνος ξεκούρασης είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτήν την εβδομάδα, αφού δεν θα υπάρξει ρεπό, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίχτες που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο και η υπόλοιπη ομάδα συνέχισε το πρόγραμμα προπονήσεων με παιχνίδια ειδικής αντοχής.

Αποκατάσταση έκαναν μαζί με όσους έπαιξαν χθες οι Νικολιάς και Κόντε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προλάβουν κάποιο από τα παιχνίδια της εβδομάδας. Πιθανότατα η επιστροφή τους προγραμματίζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα θα προπονηθεί στα Γιάννενα και πάλι αύριο στις 10:30 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και θα αναχωρήσει αργότερα για την Αθήνα, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (16:00).

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης, παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα, θα προτιμηθούν την Πέμπτη και το ροτέισον θα είναι εκτεταμένο. Έτσι μία θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Βιδάλ και Μανθάτης. Αν του το επιτρέπει η φυσική του κατάσταση, ίσως παίξει 90λεπτο ο Σολτάνι και από εκεί και πέρα θα κρίνει ο προπονητής ποιοι 2-3 παίκτες έχουν δυνάμεις να αντεπεξέλθουν στο πρόγραμμα των ημερών για να παίξουν καί Πέμπτη καί Κυριακή.