image description

Η Δόξα Κρανούλας επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του Ανηλίου για τη Β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ και πήρε πρώτη το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μετά το σημερινό 6-0, ωστόσο αυτό που απασχολεί την ομάδα είναι οι 4 τραυματισμοί παικτών πρώτης γραμμής.

Ο Νάσιος χτύπησε στον αστράγαλο και μάλλον πρόκειται για διάστρεμμα, που μοιάζει να είναι βαρύ, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα με τον Τηλυκράτη.

Ο Μπούτζας χτύπησε στο γόνατο και φάνηκε επίσης σοβαρός ο τραυματισμός του, κάτι που σημαίνει ότι κι αυτός είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα της 1ης Οκτωβρίου.

Ο Ιωάννου που είχε περάσει ως αλλαγή, γύρισε κι αυτός τον αστράγαλο στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, ενώ στο 75’ έπαθε μία μικρή διάταση ο Πασχάλης και βγήκε προληπτικά, με την Δόξα να μένει με 10 παίκτες μετά το 75’ καθώς είχαν πραγματοποιηθεί από τον Βασίλη Σιαφάκα οι τέσσερις αλλαγές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τόσα προβλήματα που προέκυψαν. Η Δόξα είχε «καθαρίσει» το ματς μέσα σε 7 λεπτά, καθώς το 1-0 έγινε στο 2ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάσιου, έπειτα από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, ενώ το 2-0 έκανε με κεφαλιά ο Τσιέπας έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πασχάλης.

Στην επανάληψη η Δόξα εκμεταλλεύτηκε και την κούραση των αντιπάλων της και έκανε χαλαρή προπόνηση. Το 3-0 ήρθε στο 53’ με δημιουργό και πάλι τον Πασχάλη και εκτελεστή τον Χριστακόπουλο.

Στο 66’ μετά από σέντρα του Γκόλια, κεφαλιά του Παράσχη για το 4-0.

Στο 80’ ήρθε το πιο «περιπετειώδες» γκολ της αναμέτρησης. Αρχικά σούταρε ο Νιτσιάκος από το ημικύκλιο της περιοχής, έσωσε ο Παΐλας, νέο σουτ από κοντά του Παράσχη, νέα μεγάλη απόκρουση του Παΐλα, στην δεύτερη επαναφορά της μπάλας μετά από απόκρουση, ο Χριστακόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0!

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 90’ με ωραία προσωπική ενέργεια του Κιτσάκη, που πέρασε όλη την άμυνα του Ανηλίου, σούταρε απέναντι από τον Παΐλα και έγραψε το 6-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ REAL-TIME ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΔΩ

Θυμίζουμε ότι η Δόξα δίνει το Σάββατο στις 16:00 το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο την Λευκίμμη στο γήπεδο της Κρανούλας.