Μετά από ένα δυνατό ως σκληρό παιχνίδι, ενδεικτικό όμως της κατηγορίας και του ποδοσφαίρου που παίζεται στη Γ’ Εθνική, η Δόξα Κρανούλας ηττήθηκε με 0-1 από την Α.Ε. Λευκίμμης και έδειξε ότι ακόμα θέλει δουλειά για να αποκτήσει ομοιογένεια και αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια το παιχνίδι, αφού σε μία διεκδίκηση μέσα στην περιοχή της Δόξας η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκόλια και υποδείχτηκε πέναλτι από τον διαιτητή. Ο Κομνηνάκης το εκτέλεσε εύστοχα και μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην Λευκίμμη.

Η Κρανούλα προσπαθούσε να επιβάλλει το ρυθμό της και να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, όμως το ματς ήταν πολύ δυνατό, με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και δύσκολα μπορούσε να κρατήσει κάποια ομάδα πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια της, αφού σταματούσε το ματς για φάουλ. Πάντως η ομάδα του κ. Σφακιανάκη πατούσε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και έβαζε περισσότερη δύναμη, αλλά ήταν κι αυτή ακίνδυνη.

Στο β’ μέρος η Κρανούλα άρχισε να μπαίνει καλύτερα στο πνεύμα του παιχνιδιού και από το 60’ και μετά περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους. Με στημένες μπάλες, αλλά και περισσότερα τρεξίματα στα χαφ, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε φάσεις, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Συμπερασματικά, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Δόξα έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά να βρει την ομοιογένειά της, αφού έγιναν πάρα πολλές μεταγραφές και χρειάζονται χρόνο να βρεθούν όλοι μεταξύ τους. Τα μηνύματα είναι σίγουρα ενθαρρυντικά και η ομάδα με τον καιρό θα βελτιώνεται.

Η Λευκίμμη από την πλευρά της είναι μια ομάδα που χρησιμοποιεί πολύ τη δύναμη, έχει παίκτες με ταχύτητα και αγωνίζονται και δύο παίκτες που γνωρίσαμε πολύ καλά στα Γιάννενα, αφού πέρασαν από την Κ-20 επί θητείας Τάτση στον πάγκο. Μιλάμε για τους Αναστασιάδη και Πανταζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ηλίας, Πάσχος, Τσουλιάης, Τσιέπας, Γκόλιας, Τσουμάνης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παρχαρίδης, Παππάς.

Έπαιξαν και οι: Πέτρου, Καραφλιάς, Παράσχης, Ριστάνης, Μιχάλης Δ., Νούγιας, Ζδράβος, Κιτσάκης, Μαρμούτας, Μουζακίτης

Α.Ε. Λευκίμμης: Βαρέλης, Θεοδωράκης, Σεντεμέντες, Κομνηνάκης, Σαμουηλίδης, Γεωργοπάλης, Λεπενιώτης, Πανταζής, Ρογκότης, Στέρεφ, Γαστεράτος.

Έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Βασιλάκης, Βούλγαρης, Κόρμπας, Ηλίας, Μπονέρης και Βλάχος

Δείτε της live μετάδοση ΕΔΩ