Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο Άκης Μάντζιος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σε συνάντηση που είχε με τον Π. Μονεμβασιώτη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Άκης Μάντζιος είχε συνάντηση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά με τον πρόεδρο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Σε αυτή αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση καθώς είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον προπονητή του Aπόλλωνα πιστώνονται οι κακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, όπως και η εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά σε ένα κομβικό παιχνίδι. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήταν προβληματισμένος εδώ και καιρό με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» ωστόσο είχε αποφασίσει να του δώσει μια παράταση χρόνου ώστε να το… αλλάξει!

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την διοίκηση να παίρνει την απόφαση να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον 48χρονο τεχνικό, θεωρώντας επίσης πως η έλευση νέου προπονητή θα λειτουργήσει σαν… ηλεκτροσόκ προς την ομάδα.

Ένα όνομα που ακούστηκε έντοντα την τελευταία ώρα στα πέριξ της Ριζούπολης είναι του Τραϊανού Δέλλα, ενώ υπάρχουν και αυτά των Γιάννη Μαντζουράκη και Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

[Πηγή: sport-fm.gr]