Τη βράβευση του MVP των εντός έδρας παιχνιδιών με ΑΕΚ και Πανιώνιο πραγματοποίησε την Πέμπτη το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με το βραβείο να έχει την επωνυμία car.gr MVP για φέτος.

Τα βραβεία αφορούν τις ψήφους των δημοσιογράφων κι  έτσι στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς τον τίτλο του MVP τον έδωσαν στον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, γι’ αυτό και ήταν μία η βράβευση για τους δύο αγώνες.

Ο εκπρόσωπος του car.gr κ. Τσαγκαλίδης ευχήθηκε στον Χαλκιαδάκη να συνεχίσει αυτήν την καλή πορεία, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα να είναι σκοπός της ομάδας η ομαδικότητα και να φτάσουν να διεκδικούν ακόμα και το πρωτάθλημα, όχι μόνο την έξοδο στην Ευρώπη! Χρησιμοποίησε, μάλιστα, το παράδειγμα της Εθνικής ομάδας το 2004 που πέτυχε το ακατόρθωτο.

Ο Χαλκιαδάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα βραβεία. Συμφωνώ με όσα είπε ο κ. Τσιλιγκίρης, μακάρι να πάμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα όσα έχει βρει στον ΠΑΣ Γιάννινα τους 3 μήνες που είναι στην ομάδα: «Με πιστεύει πολύ ο κ. Πετράκης, μου δίνει κάθε μέρα αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε όλοι πολύ κάθε μέρα για να επιτύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε όλοι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν στη μία ομάδα υπεράνθρωποι και το μυστικό είναι ότι όποιος δουλεύει και θέλει περισσότερο τη νίκη, θα την πάρει».

Δείτε το βίντεο της βράβευσης