image description

Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Κόντε θα καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή που ετοιμάζει ο Πετράκης για Αθήνα και να μπορέσει να προσφέρει έστω και για μερικά λεπτά τις υπηρεσίες του στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση όλες αυτές τις μέρες, δεν έχει κάποια ενόχληση και έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για 5 εβδομάδες. Το μόνο του θέμα είναι ότι χρειάζεται λίγες ακόμα μέρες για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και αυτό θα γίνει στο 15νθήμερο που ακολουθεί για τις Εθνικές.

Ο Άντι Λίλα από την πλευρά του θα είναι στη διάθεση του Πετράκη, έστω κι αν ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο προπονητής θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα ξεκινήσει βασικός ή όχι και τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω με τον απρόβλεπτο τραυματισμό του Ναδάλες.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί ο Νικολιάς, που δεν είναι ακόμα έτοιμος και λογικά θα επιστρέψει μια και καλή στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αν λάβουμε υπόψη μας το χειρότερο σενάριο, η ενδεκάδα του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό ως μόνη διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα θα έχει τον Μανθάτη αντί του Λίλα.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες από πλευράς Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη το Σάββατο, στέλνοντας μήνυμα στήριξης των παικτών και του προπονητή που παλεύουν μόνοι τους πλέον, τη στιγμή που καθημερινά «σκάνε» 500άρες από προσφυγές. Η ανησυχία είναι έκδηλη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά πολλές φορές οι δυσκολίες φέρνουν συσπείρωση και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να αγχώσει τον Παναθηναϊκό, αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια έδρα που θα κοχλάζει εναντίον διοικούντων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ προέβη σε καταγγελία κατά του Μολέντο για εκτός φάσης χτύπημα σε παίκτη της και παρενέβη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προκειμένου να εξεταστεί το βίντεο και να ληφθεί απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για τιμωρία ή όχι.