image description

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, που περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ομαδική τακτική, τελειώματα με σέντρες από πλάγια και παιχνίδι 11 εναντίον 11, εμπεριείχε μία ευχάριστη είδηση για τον Ουζουνίδη που δεν είναι άλλη από την επιστροφή σε φουλ πρόγραμμα του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός, αλλά και οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Τσάβες και Λουτσιάνο που ακολούθησαν ειδικές θεραπείες, ενώ ο Αυλωνίτης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Οσον αφορά τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το απόγευμα στη Λεωφόρο (6:15), το πιθανότερο είναι να υπάρξει αλλαγή του σχηματισμού σε 4-3-3 (από 4-4-1-1), προκειμένου να θωρακιστεί καλύτερα ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής.

Προβάδισμα έχουν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Κουλιμπαλί δεξιά στην άμυνα και ο Χουλτ αριστερά, ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή στο κέντρο των μετόπισθεν, ο Σιλά 6άρι με τους Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ εσωτερικούς μέσους μπροστά του, ο Βιγιαφάνιες με τον Αλτμαν στα “φτερά” και ο Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής που είναι και η τελευταία για την ομάδα πριν το ματς με τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα.

[Πηγή: sdna.gr]