Ο Ευρυπίδης Γιάκος δηλώνει στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο προσεχές μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι στην Τούμπα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίζουμε με μία εξ’ ίσου μεγάλη ομάδα πάλι, ελπίζουμε αυτό που χάσαμε στην Τούμπα να το πάρουμε με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο», είπε για το προσεχές ματς ο παίκτης του ΠΑΣ και πρόσθεσε όσον αφορά τα προβλήματα των «πράσινων»:

«Εμάς δεν μας πέφτει λόγος τι γίνεται με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Σίγουρα τώρα δεν πάει τόσο καλά αλλά το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή, είναι μεγάλη ομάδα, θα βγάλει έναν εγωισμό και πρέπει εμείς να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ περισσότερο σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν καλά αμυντικά αλλά δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα επιθετικά. Θα γυρίσει και ο Κόντε και μερικοί παίκτες θα απελευθερωθούν πιο πολύ. Θα έχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μαζί μας για να κρατήσει μπάλα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Όπως και στην Τούμπα, πάμε παντού για κάτι θετικό και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πάμε ακόμα και για τη νίκη».