Το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Ασβεστοχωρίου, Στέφανου Γεράση, θα πάρουν τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΗΠ, ως μία ελάχιστη ένδειξη απόδοσης τιμής στον νεαρό ποδοσφαιριστή που έχασε τις αισθήσεις του στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα Ασβεστοχωρίου-Μετσόβου και δυστυχώς έχασε και τη ζωή του 45 μέρες μετά τη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο.

Η απόφαση της ΕΠΣΗΠ:

Μετά από πρόταση του Προέδρου Πρωταθλημάτων Υποδομών κου Δαβή Παναγιώτη, το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ομόφωνα αποφασίζει, ως ελάχιστη ένδειξη απόδοσης φόρου τιμής στον άδικα και πρόωρα θανόντα νεαρό ποδοσφαιριστή Στέφανο Γεράση, να ονομάσει τα πρωταθλήματα Υποδομών όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ενώσεως, ως πρωταθλήματα “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΗΣ”.

Παρακαλούνται όλοι οι δημοσιογράφοι όπως σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο να αναγράφουν το πρωτάθλημα κάθε κατηγορίας με την πλήρη ονομασία του, δηλαδή π.χ. Πρωτάθλημα “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΗΣ” – Κατηγορία Νέων.

Τελειώνοντας, το Δ.Σ. ενημερώνει ότι ως ημερομηνία έναρξης των αγώνων όλων των ηλικιακών κατηγοριών των Υποδομών ορίζεται η 14-15/10/2017.