image description

Ο Γιάννης Πετράκης δηλώνει στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικός επιθετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι λέει για την ομάδα του, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και την πίστη του ΠΑΣ στους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μετά το δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα:
«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Και στην Τούμπα κάναμε καλή προσπάθεια, αν είχαμε λίγη τύχη παρ’ όλο που ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες που είχαμε, θα αναλύσουμε τον αντιπαλο και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:
«Αυτό αφορά τον Παναθηναϊκό. Καμιά φορά αυτά τα πράγματα έρχονται ανάποδα, γιατί η δυσκολία σε συσπειρώνει περισσότερο, βγάζεις εγωισμό και παραπάνω ενέργεια. Εμείς δεν πρέπει να παρασυρθούμε από αυτό. Στο μυαλό μας είναι πώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Θα αναλύσουμε τον Παναθηναϊκό για να δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε τα πλεονεκτήματα που έχει και το πώς θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στο επιθετικό κομμάτι απ’ ότι ήμασταν στην Τούμπα, γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτό. Με βάση την αξία που έχουμε, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι, χωρίς όμως να χάσουμε την αμυντική συγκέντρωση και ισορροπία που έχουμε σε καλό επίπεδο».

Για τον ελληνικό κορμό της ομάδας του:
«Είμαστε υποχρεωμένοι πρώτα να κοιτάζουμε το σπίτι μας, μετά τη γειτονιά μας, μετά το χωριό μας, την πόλη μας, την περιοχή μας. Όταν υπάρχουν παιδιά που έχουν προϋποθέσεις θεωρώ ότι πρέπει να ανοίγουμε δρόμο. Η πράξη η ίδια δείχνει ότι καλώς ανοίγουμε δρόμο στα παιδιά αυτά γιατί βλέπετε ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί επιβεβαιώνεται η δική μου επιλογή αλλά και της διοίκησης να εμπιστευόμαστε Ελληνόπουλα».