Με ντέρμπι θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα Κρανούλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού υποδέχεται μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίες και με βλέψεις πρωταθλητισμού, τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της Κρανούλας

Αν και η Δόξα καθυστέρησε να ξεκινήσει την οργάνωσή της για το πρωτάθλημα, εν τούτοις οι απανωτές αναβολές στην έναρξή του και το πλάνο αξιοποίησης Γιαννιωτών παικτών, πολλοί εκ των οποίων έχουν περάσει παλαιότερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την καθιστούν ως ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, αρκεί να καταφέρει να βρει την κατάλληλη «χημεία» πολύ γρήγορα.

Στόχος της Δόξας δεν είναι άλλος από την παραμονή, καθώς θα υποβιβαστούν οι 6 από τις 13 ομάδες του 3ου ομίλου και φυσικά να καταφέρει να αναδείξει νεαρά ταλέντα.

Ο Βασίλης Σιαφάκας θα έχει αύριο στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός των τραυματιών Νάσιου,Τάτση, Διαμάντη, Μπούτζα, Ιωάννου και των πρόσφατα στρατευσίμων Βαλμά και Ρίζου.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 16.00 στο γήπεδο της Κρανούλας με γενική είσοδο 5 Ευρώ.

Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας και βοηθοί του οι Αθανάσιος Στεφούλης και Βασίλειος Μωυσιάδης, όλοι από το σύνδεσμο Γρεβενών. Παρατηρητής ορίστηκε ο Συμεών Σπύρου Καστοριάς.