Λίγο πριν την εκπνοή και συγκεκριμένα στο 83′ ο Ρέψης κατάφερε να δώσει τη νίκη στους Χουλιαράδες απέναντι στο Πέραμα και να τους στείλει στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς για την 4η αγωνιστική του Α’ τοπικής κατηγορίας Hall of Brands, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στους 4 βαθμούς.

 

Ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά μέτριο σε θέαμα, με φόντο την ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα, προσέλκυσε ελάχιστο ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο. Ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και δύο ομάδες αρκετά μουδιασμένες.

Ήταν λογικό να γίνουν μαζεμένες αλλαγές στο δεύτερο, εκατέρωθεν, για να αλλάξει η εικόνα των ομάδων και αυτό επιτεύχθηκε.

Με την είσοδο τους φάνηκε πως υπήρχε δίψα και για τους δύο στο δεύτερο μέρος. Καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερες μονομαχίες, καλύτερο θέαμα και δύο ομάδες που έψαχναν το γκολ αφού έδειχναν να μην βολεύονται με την ισοπαλια.

Πότε ο Ρέψης και πότε ο Ρωμανός, οι δύο κινητήριοι μοχλοί των γηπεδούχων, προσπαθούσαν πότε από τα αριστερά και πότε από τα δεξιά να δημιουργήσουν το ρίγμα. Πολύ πιο δραστήριοι οι Χουλιαράδες.

Η “λύτρωση” ήρθε επτά λεπτά πριν τη λήξη. Ο Λάμπρου με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ρέψη, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Οικονόμου πλάσαρε ορθά στην δεξιά του γωνία.

 

ΑΟ Χουλιαράδων: Βελτσίστας, Τσακμάνης, Παππάς, Τσουμάνης Π., Ντούκας, Γεωργούλης, Κακαράτζας(Ηλίας), Ρέψης(Γεράσης), Λάμπρου(Τάτσης), Τσουμάνης Α., Ρίζος Ρ.(Γιαννέτας)

Αλλαγές: Γεράσης, Ηλίας, Τάτσης, Ρίζος Ν., Τασιούλας, Κρανάς, Γιαννέτας

ΑΟ Περάματος: Οικονόμου, Τσακανήκας, Τζάλλας, Στόλης, Μπήζιος, Καρυπιάδης, Ζήσης, Παπαδόπουλος(Μαργώνης), Τάτσης(Δρόσος), Χαμπίπης, Γιωτάκης(Μανούρης)

Αλλαγές: Λισγάρας, Τσάνιος, Πεχλιβάνης, Αυγερινός, Δρόσος, Μαργώνης, Μανούρης