Ο τερματοφύλακας της Δόξας, Δημήτρης Αρχοντάκης, μίλησε μετά την ήττα της Κρανούλας από τον Τηλυκράτη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και σχολίασε ότι όταν δεν μπορείς να τελειώσεις με γκολ τις φάσεις που δημιουργείς, μοιραία κάποια στιγμή θα έρθει το εις βάρος σου γκολ, ενώ ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Τηλυκράτη, Ηλίας Γκίκας, δήλωσε ικανοποιημένος από τους βαθμούς.

Δημήτρης Αρχοντάκης:

«Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, αλλά έχω την αίσθηση ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα ως το 58ο λεπτό και αν κάποιος έπρεπε να προηγηθεί ήμασταν εμείς. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις και αν δεν τις τελειώνεις μπορεί να συμβεί ό,τι συνέβη. Μας αδικεί το σκορ, αλλά συνεχίζουμε».

Ηλίας Γκίκας

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε να μας υποστηρίξει. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα και φάνηκε στο α’ ημίχρονο. Κρατάμε το αποτέλεσμα από τη σημερινή πρεμιέρα και συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε πράγματα».

Για το αν το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε (σουτ από τη γωνία της περιοχής στο απέναντι ‘γάμα’) είχε δόση τύχης: «Είναι μια κίνηση που τη δουλεύω είμαι χαρούμενος που μπήκε ένα τόσο όμορφο γκολ».