Δυο φιλικούς αγώνες έδωσε το IBC, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο την Καλαμπάκα στα Ιωαννινα και την Κυριακή τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι. Η ομάδα της πόλης μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες(Πρέντζας, Χρύσης, Κρανής, Ματσάγγας, Τώνης ενώ ο Μαλλιος αγωνίστηκε μόνο την Κυριακή) αλλά παρόλα αυτά στάθηκε στο ύψος της και έδωσε τη δυνατότητα στο προπονητικό team να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

IBC-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 84-85

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε το Σάββατο στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων με το IBC να γνωρίζει την ήττα με 84-85. Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό και αρκετές εναλλαγές στο σκορ. Τελικά χαμογέλασε η ομάδα της Καλαμπάκας πανηγυρίζοντας τη νίκη με καλάθι buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

IBC(Βλάχος): Κωστούλας, Πατραμάνης Κ., Κρικώνης, Χαντέλης, Κουλουμπής, Κακατσίδης, Τσιρώνης, Πατραμάνης Αρ., Λύγδας, Δάσκαλος.

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-IBC 76-50

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε  το IBC με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής. Το IBC δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να κυνηγάει μόνιμα το σκορ, με το τελικό 76-50 να έρχεται φυσιολογικά.

IBC(Βλάχος): Κωστούλας, Πατραμάνης Κ., Κρικώνης, Χαντέλης, Κουλουμπής, Λύγδας, Μάλλιος, Κακατσίδης, Τσιρώνης, Δάσκαλος.