Οι τερματοφύλακες αποτελούν την πεμπτουσία στο ποδόσφαιρο, διότι ο κόσμος ποτέ δεν θυμάται όσες μεγάλες αποκρούσεις έκαναν, αλλά το μοναδικό “αστείο” γκολ που δέχτηκαν. Στυλοβάτες και φύλακες άγγελοι της εστίας, μπορούν να απογειωθούν αποκρούοντας ένα πέναλτι και κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα τους, αλλά παράλληλα ένα λάθος τους μπορεί να τους κάνει την επόμενη μέρα εξώφυλλο στην εφημερίδα και συνάμα βιντεάκι στα “bloopers” της χρονιάς.

Ο Μαροκινός Καρίμ Φεγκρούς, γεννηθείς στις 14 Φεβρουαρίου του 1982 όντας μία μέρα άκρως “ερωτική”, είναι σαν… το παλιό καλό κρασί! Όποτε αναφερθεί το όνομά του, τον θυμάσαι με την χαριτωμένη κορδέλα του, το πολύ μαλλί, τις όμορφες εκτινάξεις και το αστείρευτο ταλέντο στα δύσκολα και μεγάλα ματς. Από το 2011 έως και το 2013 αγωνιζόταν με την εμφάνιση του ΠΑΣ, κλείνοντας το πέρασμα του με την συμμετοχή της ομάδας στα πλειοφφ και το “καπάρωμα” μίας Ευρωπαικής θέσης. Μία θέση όμως, η οποία δεν ήρθε ποτέ! Λόγω μη αδειοδότησης από την UEFA την θέση των Ηπειρωτών πήρε το μπαράζ Παναθηναικός-Ξάνθη με τους Ακρίτες τελικά να πηγαίνουν στα προκριματικά και ας είχαν χάσει με 3-0, αφού ούτε το τριφύλλι κατάφερε να πάρει αδειοδότηση. Σε αυτό το ντόμινο για το τελευταίο εισιτήριο στα προκριματικά, ο ΠΑΣ ήταν ο μόνος αδικημένος, αφού όλος ο κόπος πήγε στράφι!

Βασικός και αναντικατάστατος, λοιπόν, επί εποχές Γιάννη Χριστόπουλου, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του “Άγιαξ” της Ηπείρου.

Έπειτα του ΠΑΣ, πέρασε από την Αθλητική Ένωση Λεμεσού μέχρι και το 2015, ενώ την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε με την φανέλα της FAR Rabat, Μαροκινής καταγωγής. Από το 2008 έως και σήμερα αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου, ενώ οι πληροφορίες μας τον βρίσκουν να φοράει τον τρέχοντα χρόνο την φανέλα της IK Sirius που εδρεύει στην Σουηδία και έχει ιδρυθεί το 1907. Το γήπεδό της είναι το Studenternas IP, σ’ένα σημείο που το θερμόμετρο φτάνει συχνά κάτω του μηδενός και το κρύο είναι τσουχτερό με το χιόνι να σκεπάζει την περιοχή.

Οι επιδόσεις του σήμερα παραμένουν άγνωστες αφού πρόκειται για ομάδα χαμηλής κατηγορίας όπου τα μέρη είναι άγνωστα.