Ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Μπούμπα στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Κράψης που δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης στο 93′, εξέδωσε η Θύελλα Κατσικά, η οποία διαμαρτύρεται για αλλοίωση κι άλλων αποτελεσμάτων της. Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” απαιτεί από ίση μεταχείριση.

“Κύριοι,Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε και γραπτώς την δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση που υπήρξε από την πλευρά της διαιτησίας στην ομάδας μας, στον χθεσινό αγώνα κυπέλου με τον ΠΑΣ Κράψης.

Είμαστε υπέρ της άποψης ότι όλα τα Σωματεία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοκρατικό και αντικειμενικό κριτήριο, με φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, με σεβασμό στην προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά κυρίως με σεβασμό στο όνομα και στην ιστορία τους.

Δυστυχώς όμως αυτό το οποίο εισπράξαμε εμείς από την χθεσινή διαιτησία είναι ακριβώς το αντίθετο. Η ομάδα μας αντιμετώπισε μια κακή διαιτησία , η οποία είχε ως συνέπεια την αλλοίωση του απότελέσματος και τον αποκλεισμό μας από την συνέχεια του Κυπέλου , προκαλώντας την οργή των φιλάθλων μας οι οποίοι νοιώθουν ότι αδικείται όχι μόνο η ομάδα τους αλλά και οι ίδιοι.

Θέλουμε να σας επισημάνουμε δε, ότι η Διοίκησή μας με κάθε τρόπο φροντίζει παρά την προκλητική συμπεριφορά και τις κακές διαιτησίες να τους παρέχει προστασία. Πραγματικά όμως δεν ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να τους πείσουμε για «δήθεν επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις».

Και για να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά αγώνες για τους οποίους η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από την διαιτησία και υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.
α) Με τον ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 2-2 για τον θεσμό του Κυπέλου .
β)Με τον ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1-1 για τον θεσμό του Κυπέλου επίσης .

Σεβόμενοι το άθλημα, τους φορείς, αλλά κυρίως σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ και τους φιλάθλους μας , είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ όχι μόνο να προστατέψουμε την ομάδα μας αλλά εάν δεν ληφθούν μέτρα και δεν υπάρχει ίση και δίκαιη αντιμετώπιση θα πράξουμε τα δέοντα.

Δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ χάρες, δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ υποκειμενικές και άνισες υπέρ ημών διαιτησίες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως ίση και δίκαιη μεταχείριση.

Τελειώνοντας σας γνωρίζουμε ότι πραγματικά η διάθεσή μας δεν είναι μόνο να προστατεύσουμε την ομάδα αλλά και το άθλημα. Οι προθέσεις μας είναι ειλικρινείς πρέπει όμως να βοηθήσετε και εσείς σε αυτό. Είναι τουλάχιστον άδικο εμείς να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αντί αυτού να εισπράττουμε αδικία-κακή διαιτησία. Αυτό δεν βοηθά κανέναν.

Πιστεύουμε ότι συμφωνείτε και εσείς ότι σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν όλοι μαζί πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα, τους αθλητές και κυρίως τον αθλητισμό. Και αυτό θα γίνει μόνον όταν υπάρχει:

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΤΟ Δ.Σ ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ”