Ημέρες δράσης για τις Εθνικές ομάδες είναι οι επόμενες και τα πρωταθλήματα διακόπτονται παντού. Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης βλέπει τη διακοπή να έρχεται στο ιδανικότερο ίσως σημείο. Από τη μία η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που ήθελε σημαντικές διορθώσεις και ένα “σπάσιμο” του κακού ρυθμού που έφερε δύο ήττες και από την άλλη η επιστροφή δύο τραυματιών που στην αρχή της σεζόν προορίζονταν για το βασικό σχήμα, των Κόντε και Νικολιά, του δίνουν την ευκαιρία να δουλέψει έτσι όπως θέλει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Η διακοπή συνέπεσε και με την ολοκλήρωση ενός πολύ δύσκολου προγράμματος ως τώρα, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος δίνοντας μάλιστα τα 5 από τα 7 επίσημα παιχνίδια της σεζόν (6 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο)  εκτός έδρας. Από εδώ και πέρα ο ΠΑΣ έχει να παίξει με αντιπάλους που είναι του ίδιου βεληνεκούς και η όποια αναπροσαρμογή πλάνων απαιτείται να γίνει, υπάρχει ο χρόνος να γίνει αυτές τις δύο εβδομάδες που διανύουμε.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής χωρίς μπάλα και στη συνέχεια ασκήσεις επιθετικής μετάβασης. Για το τελείωμα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές είχαν οικογενειακό διπλό, με τον Γιάννη Πετράκης να κάνει συνεχώς διακοπές, ώστε να επισημαίνει τα λάθη των παικτών του.

Η επόμενη προπόνηση της “κυανόλευκης” ομάδας είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.