Την επίσημη παρουσίαση της νέας της φανέλας έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Δόξα Κρανούλας στο κατάστημα Gyroland του χορηγού κ. Μπαράτσα, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση που δείχνει και την αλλαγή επιπέδου, αλλά και νοοτροπίας της ομάδας, που ξεφεύγει από τα δεδομένα του ερασιτεχνικού και πλησιάζει τα επαγγελματικά πρότυπα!

Οι πρώτες που φόρεσαν τις δύο νέες εμφανίσεις της ομάδας ήταν δύο όμορφες κοπέλες που φωτογραφήθηκαν με τη νέα εμφάνιση και φυσικά με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, ενώ το λόγο στη συνέχεια πήρε ο τιμ μάνατζερ της Δόξας, Γιάννης Δεβελέγκας, που αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια της εταιρίας του Νίκου Μπαράτσα που θα είναι ο μεγάλος χορηγός της φανέλας.

Ο κ. Δεβελέγκας αναφέρθηκε και στη συνολική προσπάθεια της Δόξας για την ανάδειξη του Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή και του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά σε ντόπιους παίκτες.

Τις νέες φανέλες έδωσε στους αρχηγούς, Τάτση και Αρχοντάκη, ο κ. Μπαράτσας, που ευχήθηκε καλή πορεία και είπε ότι τέτοιες ομάδες αξίζουν να βρίσκονται σε Εθνικές κατηγορίες, γιατί αναδεικνύουν το ποδόσφαιρο της Ηπείρου και υποσχέθηκε να είναι δίπλα στην ομάδα για την εκπλήρωση των στόχων της.

Δείτε πιο κάτω τη live μετάδοση από το super-fm.gr.