image description

Η Καστρίτσα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά “δώρα” των γηπεδούχων και με δύο τέρματα κατάφερε να κερδίσει για την 5η Αγωνιστική της MAISON Ε.Π.Σ.ΗΠ  της Β’ τη τάξει Κατηγορίας στον Β’ Όμιλο, στο Στάθης Τσανακτσής.

Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και ρυθμό, αλλά με μία επαγγελματική νίκη από τους φιλοξενούμενους που έπιασαν το Μέτσοβο στην κορυφή με 10 βαθμούς, αφήνοντας τον Πήγασο στους 4.

Αρκετό το κρύο και λίγος ο κόσμος στην κερκίδα, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο “ψυχρό”. Αμυντικά ο Πήγασος είχε αρκετά κενά και δέχτηκε, στην πρώτη σημαντική στιγμή του ματς, το γκολ ακριβώς στο 14′ ύστερα από κοντινό πλασέ του Τσακιρίδη, και αφού προηγήθηκε αμυντική αδράνεια, για το 0-1.

To πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο και ενώ φαινόταν ότι οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το υπάρχον σκορ, στο 45ο λεπτό μία λάθος έξοδος του Τσάλη έδωσε την ευκαιρία στον Μπούκα να πλασάρει για το 0-2 προ κενής εστίας και να “αγκαλιάσει” τη νίκη για την Καστρίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πήγασος πίεσε παραπάνω για να μειώσει και να μπει στο ματς, με λιγοστές όμως ευκαιρίες. Ακριβώς στο 90′ σε μία αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο όμως χάθηκε.

Το 0-2 ήταν και το τελικό σκορ το οποίο ήρθε σχετικά εύκολα και επαγγελματικά.

Πήγασος: Τσάλης, Θεοδωρόπουλος, Δήμος(Ανδρέου), Τάλλος, Τζώρτζης, Νίστας, Χήρτζε, Στέφος, Τσιρώνης, Αντωνίου, Πατσούρας.

Καστρίτσα: Γκότζης, Λισγάρας, Τσιάκος, Κούτρας, Τσέλλιος, Κίρκος, Μπούκας, Μπούκας, Δοβανάς, Παππάς, Τσακιρίδης