image description

Μεγάλη «Χ»αμένη ευκαιρία είχε η Δόξα Κρανούλας να φύγει με το διπλό από το Αμύνταιο, καθώς προηγήθηκε στο 52’ με γκολ του Παππά, ωστόσο δεν άντεξε ως το τέλος την πίεση των γηπεδούχων και ισοφαρίστηκε, με τους παίκτες του Ερμή να έχουν και δοκάρι λίγο μετά το 1-1. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς η ισοπαλία άφησε γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες.

Το α’ ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο από πλευράς θεάματος και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αντιθέτως το παιχνίδι «άναψε» μετά το 0-1, είχε περισσότερα νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και φάσεις. Η Δόξα είχε 1-2 καλές στιγμές να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, ωστόσο τον έλεγχο του παιχνιδιού είχε ο Ερμής, η πίεση του οποίου έφερε τελικά το 1-1 στο 79′ με τον Θεοδουλίδη.

Το τελευταίο δεκάλεπτο πήγε σε πολλές καθυστερήσεις, η Δόξα ανέκοψε το ρυθμό των γηπεδούχων και τελικά πήρε εύκολα αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα που της δίνει σίγουρα κάτι από το χαμένο έδαφος της πρεμιέρας και την ήττα από τον Τηλυκράτη.

Για την Δόξα ακολουθεί ρεπό και την άλλη Τετάρτη εμβόλιμα διεξάγεται η 4η αγωνιστική, όπου θα ταξιδέψει στη γειτονική Φιλιππιάδα.

Δείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς ΕΔΩ