Διπλή προπόνηση έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που επέστρεψαν από το κυριακάτικο ρεπό τους. Οι Μανθάτης, Μαυροπάνος και Λίλα δίνουν αύριο το βράδυ τα δεύτερα παιχνίδια με τις Εθνικές τους ομάδες και θα είναι διαθέσιμοι για τον Γιάννη Πετράκη από Πέμπτη, ενώ ο Θέμης Τζημόπουλος είχε και σήμερα ρεπό και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από Τρίτη.

Μοναδικός παίκτης που κάνει πλέον ατομικό πρόγραμμα είναι ο Ροντρίγκεζ, ενώ ο Περιστερίδης, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπόρταζ, έχει αρχίσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Διπλή προπόνηση για το ξεκίνημα της εβδομάδας μετά το ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με τον κ. Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο να προετοιμάζουν εντατικά την ομάδα ενόψει της επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην πρωινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις αντοχής και δύναμης, ενώ για το απόγευμα η ομάδα είχε προπόνηση υποομαδικής τακτικής, μεταφοράς μπάλας στον αγωνιστικό χώρο και για το τέλος το παραδοσιακό διπλό. Παράλληλα εντατικό ήταν και σήμερα το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων της ομάδας και τον Rodriguez να ακολουθεί ατομικό.

Επόμενη προπόνηση αύριο στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.