Επίσημο ξεκίνημα στη νέα σεζόν για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, που πραγματοποίησε το καθιερωμένο της αγιασμό, παρουσία διοίκησης, παικτριών, τεχνικού τιμ, αρκετών φιλάθλων, αλλά και οργανωμένων οπαδών που για μία ακόμα χρονιά ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στην εξέδρα. Ειδικά μετά την περσινή πολύ άτυχη σεζόν, όπου πολλές παίκτριές της είχαν σοβαρούς τραυματισμούς, ο αγιασμός επιβαλλόταν φέτος.

Οι «κυανόλευκες» ξεκινάνε τη χρονιά με πίστη για γρήγορη επιστροφή στην Α2 Εθνική κατηγορία και ο στόχος φαίνεται εφικτός, αν αναλογιστούμε ότι αυτός ήταν εξ’ αρχής ο στόχος που έθεσαν διοίκηση και προπονητής, γι’ αυτό και κράτησαν αναλλοίωτο τον «κορμό» της ομάδας.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ακόμα δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα αρχίσουν, αλλά υπολογίζεται μέσα στον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, ανάλογα και με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στην ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στο περιθώριο του αγιασμού, ο Στέλλα Ξανθοπούλου δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο fb: «Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, να μην είναι τα πράγματα όπως πέρυσι που υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, όπως φαίνεται κάθε μέρα από τις προπονήσει μας. Ευχόμαστε να έχουμε ισάξιους αντιπάλους και να περάσουμε στα μπαράζ, από τα οποία να έχουμε μια εύκολη άνοδο και επιστροφή στην Α2 Εθνική κατηγορία».