Το παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε το αντίστοιχο του Θρύλου Ιωαννίνων Β’ στα πλαίσια του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τελικό σκορ 36-70 για την ομάδα του ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, με το σύνολο των αθλητών να είναι στους διακρινόμενους και τον προπονητή της ομάδας κ. Παπανικολάου να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής.

Από το υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό στο νέο γήπεδο μπάσκετ του ΠΕΑΚΙ δεν έλειψε ούτε η αγωνιστικότητα ούτε το πάθος από τις δύο ομάδες. 

ΥΓ1. Ευχάριστο σημείο της τελευταίας εβδομάδας η επιστροφή στις προπονήσεις του αθλητή του ΠΑΣ, Γιάννη Χρυσοσπάθη, μετά από μακροχρόνια απουσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού και εγχείρισης.

ΥΓ2. Το σύνολο των παιχτών και του προπονητικού team του Συλλόγου εύχεται περαστικά στον αθλητή του Παιδικού τμήματος Τσώνη Σπύρο στην περιπέτεια που περνάει. Σπύρο σε περιμένουμε δυνατό και πάλι γρήγορα κοντά μας!

VIKOS Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Παπανικολάου) Γκλίναβος, Σταμάτης, Σιόρεντας, Νασιούλας, Σαράτσης, Τόλης, Μπόνιας, Σιατούφης, Κορωναίος, Καψάλης, Τσίρμπας, Λαβδανίτης