Μπορεί ο άγραφος νόμος να αποτελεί απλά μία φράση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γραφεί και να αποτελεί νόμο και μάλιστα… στα επίσημα γραφόμενα. Πάρα πολλές ευκαιρίες, σ’έναν επιθετικό μονόλογο από πλευράς γηπεδούχων, μονότερμα, αλλά η μπάλα κάποια στιγμή τιμωρεί!

1-1 ισόπαλοι, λοιπόν, Ολυμπιακός Βοτανικού και Αγροτικός Καστρίτσας για την 7η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του δεύτερου ομίλου της MAISON ΕΠΣΗΠ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στους 12 βαθμούς χέρι-χέρι.

Το παιχνίδι είχε μία εικόνα πραγματικά… μίας όψης. Σαν να μην υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο πέραν του Ολυμπιακού.

Μόλις στο 7′ λοιπόν ο Κουμπής εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά  με φάλτσο και με καρφωτή κεφαλιά ο Κοκκιάδης άνοιξε το σκορ για το 1-0.


Στο 29ο λεπτό ο δραστήριος Κοκκιάδης και πάλι, από πολύ κοντά έχασε μεγάλη στιγμή, με τον Γκοτζιά να διώχνει ενστικτωδώς. Το πρώτο ημίχρονο, λοιπόν, τελείωσε με κατοχή και υπεροχή των γηπεδούχων με πίεση αρκετά ψηλά για να τελειώσουν το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κατά τον ίδιο ρυθμό τρόπον τινά. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν ψηλά, ανέβαζαν συχνά πυκνά τις γραμμές τους πάνω από το κέντρο με στόχο να πετύχουν το δεύτερο και χαριστικό γκολ.

Η μία ευκαιρία μετά την άλλη με αποκορύφωμα το σλάλομ του Κατζιώτη στο 78ο λεπτό και το σουτ με δύναμη για να βρει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Και όταν έχεις την δυνατότητα να τελειώσεις το ματς και δεν το κάνεις, η μπάλα κάποια στιγμή σε τιμωρεί!

Στο 83′, λοιπόν, ο Μπούκας με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1, με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία του Περιστέρη.

Σ’ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι δεν δικαιούνταν τίποτα, κατάφεραν να δραπετεύσουν με βαθμό “χρυσάφι” για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις κάρο ευκαιρίες και έμεινε στο “ψυχρό” 1-1.

Ολυμπιακός Βοτανικού: Περιστέρης, Γλάβος, Ντρης, Παλιάγκας, Μπαρέκας, Διαμάντης, Τσίφτσης, Ρομποτής, Κατζιώτης, Κουμπής(Μητρογιάννης), Κοκκιάδης

Αλλαγές: Τζήμας, Λέζος, Μητρογιάννης, Νικολάου, Χριστάκης, Ζώτος

Αγροτικός Καστρίτσας: Γκοτζιάς, Λισγάρας, Τσακιρίδης(Τσίλης), Τσιάκος, Κούτρας(Γούλας), Κύρκος Δ., Μπούκας Δ., Μπούκας Α., Βαγγελής, Παππάς, Βασάκος(Τσέλλιος)

Αλλαγές: Τσίλης, Τσέλλιος, Κύρκος Ν., Δοβανάς, Γούλας, Μπάρκας