Εύκολο απόγευμα για την ομάδα Μίνι 2005 του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Σπάρτακο στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας οι μικροί αθλητές του ΠΑΣ ευχαριστήθηκαν για μία ακόμη φορά τον αγώνα, κέρδισαν πολλές εμπειρίες και προσέφεραν χαμόγελα στον προπονητή τους και στους γονείς τους και τους φίλους του που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το τελικό σκορ 81-32 υπέρ της ομάδας του ΠΑΣ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με τους προπονητές και των δύο ομάδων να μοιράζουν τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχανε στη σύνθεσή τους.

Η ομάδα Μίνι 2005 του VIKOS Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην τεράστια πλειοψηφία της με αθλητές γεννημένους το 2006 και το 2007, κατόρθωσε στο τέλος τους 1ου γύρου του πρωταθλήματος να τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου και να κερδίσει πανάξια την πρόκριση για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του Πρωτέα Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς.

Στόχος και σε αυτόν τον γύρο όπου η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές δε θα είναι άλλος από το να πάρουνε οι μικροί της παίχτες εμπειρίες αγωνιστικές που θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον και ειδικότερα για τα επόμενα πρωταθλήματα από την νέα χρονιά (2018-19) που θα είναι αντίστοιχα της ηλικίας τους.

Στον αγώνα με τον Σπάρτακο αγωνίστηκαν για την ομάδα του ΠΑΣ οι παρακάτω αθλητές:

VIKOS Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστασίου): Αγγέλης Κ, Αγγέλης Α, Αράπης, Παπατσάκωνας, Παύλου, Καλαμπόκης,Γκόγκος, Μπάσιος, Σταμάτης, Τζιμογιάννης, Χρηστάκης, Πόλιος, Αποστόλου, Παπαναστασίου, Τσίρμπας, Παπανικολάου, Αγγέλης Η, Γκαρανάτσης