Η Δόξα κέρδισε 1-0 στα χασομέρια την κυπελλούχο του 1980 Καστοριά, και έφτασε τους πέντε βαθμούς, βλέποντας ένα μέλλον… ευοίωνο, για την 5η αγωνιστική της Γ’Εθνικής, ξεκολλώντας παράλληλα από τις τελευταίες θέσεις!

Στο 10ο λεπτό η πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή για την Δόξα με τον Γκέγκα να βγαίνει τετ-α-τετ, να πλασάρει, αλλά ο Κράτσιος να αποσοβεί με το αριστερό του πόδι.


Στο 18ο λεπτό ο Χριστακόπουλος από διαγώνια θέση και αριστερά, σούταρε με φάλτσο, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κράτσιου

Στο 29ο λεπτό ο Μηλιάτης βρισκόμενος λίγο πιο μπροστά από τον χώρο του κέντρου, επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα

Στο 41ο λεπτό ο Τσουμάνης έχασε μοναδική στιγμή να ανοίξει το σκορ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τα πλάγια, με πολύ φάλτσο πήγε να κρεμάσει τον Κράτσιο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην μεγαλύτερη στιγμή του παιχνιδιού.

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Δόξα ήταν σαφώς ανώτερη και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε αρκετές περιπτώσεις, δίχως όμως αυτό να επιτυγχάνεται. 0-0 σ’ ένα πρώτο 45λεπτο με ρυθμό, δύναμη και φάσεις.

Στο 73ο λεπτό φτάσαμε για να δούμε ευκαιρία. Η κεφαλιά του Νάσιου, ύστερα από σέντρα στα δεξιά, και η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού.


Λύτρωση στο 90ο λεπτό με τον Γκέγκα να μένει όρθιος ύστερα από την πίεση, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον Κράτσιο. Φωνές για επιθετικό φαουλ του Γκέγκα.

Ένα δεύτερο ημίχρονο αρκετά κακό, με λίγες φάσεις και αργό ρυθμό σε σχέση με το πρώτο, αλλά με την Δόξα να βρίσκει τελικά τον δρόμο προς τη νίκη. Mvp της αναμέτρησης ο επιθετικός και σκόρερ Γκέγκα της Δόξας και πρώτο τρίποντο για φέτος, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς στην 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Στους μηδέν βαθμούς παραμένει η Καστοριά. Δίκαιο αποτέλεσμα καθ’ ότι οι “πορτοκαλί” ήταν ανώτεροι των “γουναράδων” καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος(Νιτσιάκος), Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας(Μιχάλης), Τσουμάνης, Νάσιος, Χριστακόπουλος(Μαρμούτας), Παρχαρίδης(Νούγιας), Γκέγκα

Αλλαγές: Νιτσιάκος, Μιχάλης, Πασχάλης, Πέτρου, Νούγιας, Ηλίας, Μαρμούτας

Καστοριά: Κράτσιος, Πατσίκας, Νίνος, Ηλίας, Ιασωνίδης, Μπαϊραχτάρης, Damzi, Μηλιάτης, Αντωνιάδης, Αστράουσκας(Βενέτης), Σαββόπουλος(Φυτανίδης)

Αλλαγές: Χασάι, Φυτανίδης, Βενέτης, Μακρής, Γεωργαντζάς, Πετσώνης, Τσίπη